Paulig Presidentti Black Label un tumšās šokolādes un kadiķu ogu trifeles- vilinošu garšu pāris svētku noskaņai
14.11.2016
Sastāvdaļas
150 g tumšās šokolādes
100 ml saldā krējuma
1tējk. smalki saberztu Santa Maria kadiķu ogu
100 g šokolādes skaidiņu
Pagatavošana
Saldo krējumu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
Šokolādi sasmalcina mazos gabaliņos un pārlej ar sakarsēto saldo krējumu.
Šokolādi maisa līdz tā ir izkususi, pievieno kadiķu ogas.
Iegūto masu atdzesē ledusskapī 30-50 minūtes tā, lai masa pilnībā nesastingst.
No iegūtās masas veido nelielas bumbiņas un apvārta tās šokolādes skaidiņās.
Šokolādes skaidiņas var aizstāt ar kakao pulveri.