Grauzdēšana

Apgrauzdējot pupiņas, no tām tiek izvilinātas neskaitāmas garšas un aromāta nianses. Katrs kafijas maisījums iegūst tam paredzēto, unikālo garšas un aromāta buķeti. Izlasi vairāk par grauzdēšanu šeit.

Grauzdēšanas process

Zaļas, neapgrauzdētas pupiņas vēl negaršo kā kafija, ko pazīstam, tāpēc grauzdēšana ir būtiskākais solis kafijas ražošanā. Paulig graudzētavās ražo kafiju ar dažādiem grauzdējuma veidiem un grauzdēšanas pakāpēm.

Gaišs grauzdējums vai tumšs grauzdējums?

Katrs kafijas ražotājs izmanto savu grauzdējuma pakāpju skalu. Paulig grauzdē kafiju piecās grauzdējuma pakāpēs.

Profesija- kafijas grauzdētājs

Mūsu kafijas rūpnīca Helsinkos ir viena no energoefektīvākajām kafijas grauzdētavām pasaulē. Tajā darbojas 3 grauzdēšanas iekārtas, katra ar 550 kg zaļās kafijas ietilpību. Grauzdēšanas process ir automatizēts, un grauzdētājs ir atbildīgs procesa uzraudzību un sadarbojas ar kvalitātes kontroles un produktu attīstības nodaļām.

"Grauzdēšanas procesā kafijas maisījums iegūst tam raksturīgo garšu un aromātu, ko veido simtiem nianšu"

"Grauzdēšanas procesā kafijas maisījums iegūst tam raksturīgo garšu un aromātu, ko veido simtiem nianšu"

Ietekmes uz klimata pārmaiņām mazināšana

Paulig mērķis līdz 2020. gada beigām ir par 40% samazināt mūsu ražošanas darbību ietekmi uz klimata pārmaiņām, salīdzinot ar 2015. gadu. Mēs strādājam, lai minimizētu ražošanas atkritumu un apglabājamo atkritumu daudzumu tuvu nullei.

Nākamais solis Laimīgas pupiņas ceļojumā

9. Pagatavošana

Lasīt vairāk
Back to top