JO LAIMĪGĀKĀS PUPIŅAS, JO LABĀKA KAFIJA

Kafijas pupiņas ierodas Paulig rūpnīcā no visas pasaules, un katras pupiņas garša ir unikāla. Grauzdētā kafijā iespējams sajust vairāk kā 1000 dažādu garšas nianšu, kas ir vairāk kā, piemēram, vīnā. Kafijas baudīšanas videi ir liela nozīme: tā pati kafija garšos citādi sastrēguma stundā autobusā vai ezera krastā skaistā vasaras dienā.

Uzzini vairāk par kafijas valodu un kafijas kultūras dažādību:

Kura garša no kuras valsts?

Katra kafija augusi kādā izcelsmes valstī, kur augsnes, klimata un augšanas apstākļu ietekmē radusies tās unikālā garša. Āfrikas kafijas bieži tiek raksturotas kā viegli skābenas ar ogu garšas niansēm, bet Dienvidamerikas kafijām piemīt riekstu un šokolādes garšas nokrāsas.

Tasīti minerālvielu, lūdzu!

Tasē melnas kafijas praktiski nav taukvielu, ogļhidrātu vai olbaltumvielu, un tā satur tikai 1-2 kalorijas. Toties kafija satur minerālvielas un vitamīnus- piemēram, kāliju, magniju un niacīnu (vitamīnu B3).

"Grauzdētā kafijā iespējams sajust vairāk kā 1000 dažādu garšas nianšu. Tas ir vairāk kā, piemēram, vīnā."

"Grauzdētā kafijā iespējams sajust vairāk kā 1000 dažādu garšas nianšu. Tas ir vairāk kā, piemēram, vīnā."

Kafijas patēriņš atšķiras

Visvairāk kafijas pasaulē dzer somi- vidēji 5 tasītes dienā. Maskavā, Sanktpēterburgā un Baltijas valstīs kafijas baudītāji izvēlas 1-3 tasītes kafijas dienā, pie tam pagatavo to dažādos veidos.