Paulig Presidentti Black Label un tumšās šokolādes un kadiķu ogu trifeles- vilinošu garšu pāris svētku noskaņai

14.11.2016

Sastāvdaļas

150 g     tumšās šokolādes 

100 ml   saldā krējuma

1tējk.     smalki saberztu Santa Maria kadiķu ogu

100 g     šokolādes skaidiņu

 

Pagatavošana

Saldo krējumu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.

Šokolādi sasmalcina mazos gabaliņos un pārlej ar sakarsēto saldo krējumu.

Šokolādi maisa līdz tā ir izkususi, pievieno kadiķu ogas.

Iegūto masu atdzesē ledusskapī 30-50 minūtes tā, lai masa pilnībā nesastingst.

No iegūtās masas veido nelielas bumbiņas un apvārta tās šokolādes skaidiņās.

Šokolādes skaidiņas var aizstāt ar kakao pulveri.