Bioloģiski audzēta kafija

Bioloģiska kafija tiek audzēta, izmantojot tikai dabīgo mēslojumu un bez jebkādiem konservantiem un insekticīdiem.

Valsts iestādes kontrolē bioloģiski audzētu produktu ražošanu un mārketingu. Produktam, kas atbilst visiem kritērijiem, var piešķirt sertifikātu. Kritēriji paredz, ka nevienā produkta ražošanas fāzē nedrīkst tikt nodarīts ļaunums videi, cilvēkiem vai dzīvniekiem.

Mākslīgos konservantus nedrīkst izmantot audzēšanā, lai izvairītos no tā, ka tie beigās nonāk produkta gala izmantotāja organismā. Bioloģiski audzēti produkti nedrīkst izraisīt veselības problēmas vai kā citādāk būt bīstami veselībai. Kā jau nosaukums vēsta, bioloģiski audzētiem produktiem jābūt pēc iespējas dabīgākiem un tiem vienmēr jābūt ražotiem bez ķimikālijām.

Paulig kafijas klāstam bioloģiski audzētu produktu sertifikāts vienmēr ir apvienots ar Godīgas tirdzniecības sertifikātu, lai vieglāk uzsvērtu sabiedrisko atbildību.

 

 

Apgūsti kafijas pasaules terminus

Apskati coffeepedia
Back to top