Pagatavo gardu un skaistu svētku kafiju "Ziemassvētku Ābols"!

30.11.2017

Ziemassvētku Ābols

Ābols, karamele, kanēlis… Ziemassvētku Ābolu kafija ir lieliska pati par sevi, bet vēl labāka kopā ar piparkūkām. Izbaudiet!

Jums vajadzēs:

  • 20ml ābolu sīrupa
  • 40ml karameļu sīrupa vai karameļu mērces
  • 1 porcija (30ml)  Paulig Espresso kafijas
  • Šķipsniņa Santa Maria kanēļa
  • 150ml piena
  • Saldais krējums putošanai

Pagatavošana:

  1. Ielejiet krūzē ābolu sīrupu, 20ml karameļu sīrupa un pievienojiet kanēli.
  2. Pagatavojiet espresso un uzkarsējiet pienu. Abus pievienojiet krūzē ar sīrupiem.
  3. Izgreznojiet ar putukrējuma cepurīti, atlikušo karameļu sīrupu un kanēli.