Kafijas pagatavošana

Lieliskas kafijas noslēpums ir svaiga un kvalitatīva kafija, pareiza pagatavošanas metode un tīrs kafijas pagatavošanas aprīkojums.

Jūsu baudījumam pieejama liela kafijas dažādība. Taču būtiski ir izvēlēties pareizo kafijas pagatavošanas metodi, kā arī piemērotu malumu un daudzumu. Kafija nav ātri dzerams dzēriens, un izpratnei par gatavošanas procesa svarīgumu ir izšķirīga nozīme brīnišķīga rezultāta iegūšanai.

Uz "Paulig" maltās kafijas iepakojumiem redzami simboli, kas norāda, kādu pagatavošanas metodi vajadzētu izvēlēties.

Lai palīdzētu jums sagatavoties īstam kafijas baudījumam, šajā sadaļā atradīsiet derīgus ieteikumus. Un, protams, mēs jums pastāstīsim par dažādām gatavošanas metodēm.

Kafijas pagatavošana

 

Back to top